blog maldiverna

Intressanta historier och artiklar

Byt vardagens mörka mönster med en resa som du aldrig kommer glömma! 

Vi alla har väl någon gång gått och drömt om att göra den där drömresan, till ett land där man kan sitta i en solstol och blicka ut över havet, det turkosa vattnet och en sandstrand som är så vit att man nästan blir bländad.
Där man kan sitta på sin uteplats, med ett glas vin i handen och se solen gå ner samtidigt som man håller sin älskade i handen. Hur man kan få koppla bort den vardagliga stressen och bara ägna sig åt tiden som är där och då.

Majoriteten av oss drömmer varje år om detta, att få fylla upp D-vitamin-förrådet i kroppen till det yttersta.
Framför allt när man mitt i den mörkaste av vintern i Sverige knappt ser något solljus alls och man går till jobbet när det är mörkt, och man kommer hem när det är mörkt.

Hur härligt låter det inte med att få bryta den där mörka vardagen med en eller flera resor till Maldiverna?
Tänk att i november få sätta ner sina bleka fötter i den vita stranden, få känna värmen omfamna hela ens sinne och kunna ta ett dopp i det där kristallklara turkosa vattnet. Och det behöver varken vara omöjligt eller alldeles för dyrt!

Förverkliga din dröm genom att flyga till Maldiverna, boka en bungalow som är kopplad till stranden och vakna upp till fiskar som simmar nedanför ditt sovrum.  Hör fåglarna kvittra och upplev ett tropiskt klimat som gör att du kommer vilja återvända om och om igen.