blog maldiverna

Bröllopsresa till Maldiverna

Går du i giftastankar?

Har ni allt planerat till ert bröllop, så som mat, kyrka, gäster och fest? Är klänningen klar? Temat för bröllopet?Blir ni gråhåriga över bordsplaceringen och bara önskar att den stora dagen faktiskt är där?

Kanske har ni glömt smekmånaden mitt i allt och kommer på det när planeringen är som mest intensiv. Att planera ett bröllop är inte gjort på några timmar och det krävs många timmars av detaljer för att er dag ska bli så perfekt som möjligt. Därför tycker vi ni ska sitta lugnt i båten, för vi har det perfekta resmålet för er!

Hur låter det med turkost, kristallklart vatten? Med vita stränder som sträcker sig så långt ögat kan nå? Där ni kan vila upp efter pressen som kan komma efter ett bröllop, litet som stort. Med naturnära restauranger som fyller alla era sinnen till bredden och får er att kunna koppla av. Det är därför vi tycker ni ska planera er bröllopsresa till Maldiverna!

Ett ställe där ni kan rå om varandra, sippa på ett glas kylt vitt och se solen gå ner över horisonten. Där ni i lugn och ro kan ladda batterierna igen och bara ha ögon för varandra. Där ni kan vakna på morgonen och enkelt gå barfota ner i vattnet och ta ett morgondopp utan att behöva krocka med turister som är uppe i ottan för att ta en solstol.

Här finns allt för er och er semester, och om man nu tröttnar på att ta det lugnt i solen så finns här massor av korallrev att dyka vid, en god middag att äta eller varför inte bygga sandslott vid vattenbrynet?

Information om bröllopsresor till Karibien finns på Deluxe Vacations