Våra hotell på Maldiverna

Res med oss ​​till Maldiverna! Vi har ett bra utbud av eleganta och bekväma hotell i alla prisklasser. Från rustika strand fynd till ultra-lyxiga anläggningar med privatpool, upptäck de bästa hotellen på Maldiverna med oss. Alla av våra utvalda platser ligger i sitt eget privata lilla gömställe på ön. Valet av orter skiljer sig imponerande mycket åt: från små personliga hideaways till större, all-inclusive hotell med omfattande faciliteter.

Tänk på vilken typ av strandhotell du föredrar: ett rustikt hotell eller en cool och modern anläggning. Du kanske vill ha ett enkelt rum att använda som en bas när du tillbringar dagarna utomhus med att snorkla och dyka, eller istället slappna av i en bildskön villa på pålar över vattnet.

Tips om resor till Maldiverna » »

Vanliga frågor.

Absolut. Det är därför vi är här. Vi har kontrakt med över 50 hotell på Maldiverna och kan erbjuda er ett stort utbud av alternativ som passar din budget.

All inclusive som erbjuds på hotellen i Maldiverna är inte lika generöst som i Karibien. På de flesta hotell som erbjuder all inclusive äts måltider i hotellets bufférestaurang och ett tillägg krävs om du vill äta på övrig/övriga restauranger. Eftersom allt importeras till Maldiverna rekommenderar vi att du väljer all inclusive eftersom drycker på hotellet ibland kan vara dyra och notera att du inte får ta med alkoholhaltiga drycker till Maldiverna.

Transfers ingår alltid i våra priser. Det är hotellet som ansvarar för alla transfers från flygplatsen i Maldiverna. Transfers görs med båt, inrikesflyg eller sjöflygplan beroende på hur långt hotellet är från flygplatsen.

Viktigt – transfer med sjöflygplan.
Sjöflygplan flyger endast under dagsljus (cirka 06:00 till 16:00). Om du anländer till Malé flygplats efter klockan 15:00 (senaste rapporteringstid för sjöfartskontroll är 14:30) eller avgår din flyg före 09:00 måste du övernatta i Malé stad eller flygplatshotell. Transfers kommer att tillhandahållas nästa morgon med den första tillgängliga flygningen. Notera att högsta tillåtna bagagevikt för sjöflygplan är 20 kg/person. På grund av extrema väderförhållanden kan transfers inte alltid vara tillgängliga vid en bestämd tid och varken hotellet eller Deluxe Vacations är ansvarig för någon kompensation som uppstår på grund av sådana förseningar.

Många hotell i norra och södra Ari Atoll erbjuder båttransfer. Från 15 minuters till en timmes transfer. Berätta om era önskemål så att vi kan skicka ett relevant erbjudande till dig.

Maldiverna är inte en billig destination och vi erbjuder hotell från 3 till 5 stjärnor. De 3-stjärniga hotellen har färre faciliteter som restauranger men är ändå bekväma och eleganta. De flesta kunder väljer 4-stjärniga hotell och det finns en stor prisvariation i denna kategori.

Ja det har vi. Berätta när du kontaktar oss så att du får rätt hotellerbjudande från oss. Ännu viktigare är att vi är säkra på att du kommer att uppskatta med våra priser!

Ja. Canareef Resort är ett exempel som ligger nära en liten stad i Maldiverna.

Ja det har vi. Två hotell som erbjuder många aktiviteter är Sun Island Resort och Meeru Island Resort.

De flesta hotell tillåter högst 3 personer per rum, men vi har några som erbjuder detta alternativ. De har lite högre priser men ibland blir kostnaderna lägre än att ta två rum.