Cocoon Maldives Resort*****

Ookolhufinolhu, Lhaviyani Atoll 07040, Maldiverna. Tel: 00960 662 68 88

Azurblått vatten, orörda vita sandstränder och frodig vegetation – detta är ditt helt perfekta lilla smultronställe på Maldiverna.

På en orörd ö i Lhaviyani Atollen är Cocoon Maldives en lugnt tillflyktsort från verkligheten. Det italienska företaget LAGO designade strandvillorna och villorna på vattnet så att de är rymliga med öppna ytor med direkt tillgång till stranden eller lagunen. Tillbringa dina dagar med olika aktiviteter eller avslappna av så mycket som du vill med ett lyxigt spa, dykcenter och spännande utflykter som arrangeras av hotellet.

Cocoon Maldives  är ett riktigt paradis. Detta 5-stjärniga hotell kombinerar oklanderlig design med en avkopplande atmosfär och fantastisk service. Anläggningen ligger på ön Ookolhufinolhu och är omgiven av vita sandstränder.

På Cocoon, är du välkommen att utnyttja alla faciliteter som hotellet har att erbjuda. Det finns tre restauranger att äta på med ett brett utbud av rätter att välja mellan. Gästerna kan koppla av i hotellets pool och använda hotellets spa som erbjuder en hel meny med olika behandlingar. Hotellet har ett eget dykcenter samt olika sportaktiviteter.

Beach Villa.

Vackert belägna på soluppgångssidan av ön vid gränsen mellan land och hav, är dessa parhus utrustade för att ge maximalt privatliv samtidigt som man får en vacker utsikt över och lätt tillgång till det privata strandområdet och den fantastiska turkosa lagunen bortom det.

 

Beach suite.

Njut av oöverträffad boendestandard med en vistelse i hotellets Beach Suites. Kompletta med tvåhundraårigt Wildwood-trä, representerar dessa rum en del av det förflutna, tillsammans med en modern inredning med bland annat ett hängande handfat i badrummet. I hela rummet, är gästerna helt omgivna av grönska och hav – den perfekta tillflykten för alla som söker en unik semester.

 

Lagoon Villa.

Dessa lyxiga villor som ligger på vattnet är höjden av diskret elegans. Varje element har valts för att framkalla känslor av luxuöst lugn och avkoppling.

 

Bilder från hotellet

Octopus Restaurant

Huvudrestaurangen med buffé som serverar frukost, lunch och middag med kulinariska höjdpunkter från hela världen.

Manta Restaurant

En a la carte-restaurang som vetter mot lagunen.

Palm Grill

En avslappnad strandrestaurang under palmerna, som specialiserar sig på grillade skaldjur och grillat kött.

Halvpension plus

Halvpension “Plus” inkluderar frukost, middag och måltidsdrycker (som inkluderar vatten, läsk, husets vin, fatöl, te och kaffe).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Tvättservice

Restaurang

Transfers

Transfer med flyg från Male flygplats tar ca 30 minuter.

RESA
Din information