Fihalhohi Island Resort***

Fihalhohi, South Male Atoll, Maldiverna. Tel: 00960 664 29 03

Fihalhohi Island Resort har en hänförande utsikt över indiska oceanen och den tropiska skönheten som denna paradisö bjuder på.

Fihalhohi Island Resort är en idyllisk plats där både kropp och själ stärks. Det härliga klimatet på ön gör den till en idealisk plats för vattenaktiviteter och utflykter. Runt stranden finns ett fantastiskt husrev där det vimlar av ett rikt marint liv som du kan njuta av under ett dyk eller snorkling.

Denna anläggning i Maldiverna är ett fantastiskt strandhotell som har palmbladstak det finns privat terrass med utsikt över öns terräng eller över havet. Varje rum har luftkonditionering, minibar, privat dusch. Vi erbjuder också ett stort urval av fritidsaktiviteter och matställen. Detta inkluderar Palm Groove, Aeolus Dive Centre, och Angerrik Spa. Fihalhohi Island Resort ligger inbäddat i sydvästra kanten av atollen, den sista ön i södra Malé. Det är bara några kilometer från Malés internationella flygplats och nås med motorbåt.

Klassisktrum

Envånings bungalows. Rymliga och välmöblerade rum som har badrum med dusch, bad- och strandhanddukar, hårtork, takfläkt, telefon, minibar, luftkonditionering, klinkergolv , kassaskåp, skrivbord.

Komfortrum

Rum med en uteplats eller balkong. Comfort Rummen är en generös storlek och har ett badrum med dusch och badkar, bad och badlakan, rinnande varmt och kallt vatten, hårtork, takfläkt, telefon, minibar, luftkonditionering, klinkergolv , säker, Room service, skrivbord och terrass mot havet.

Premiumrum

Rummen har balkong eller markterrass. Dessa rum ligger nära den vackra stranden sektionen i den östra delen av ön och erbjuder följande tjänster badrum med dusch och badkar, luftkonditionering, rinnande varmt och kallt vatten, bad och strand handdukar, morgonrockar , hårtork, gratis toalettartiklar , Room safe, minibar, takfläkt, telefon, tofflor, Room service, te / kaffekokare och gratis wifi.

Water bungalow

Var du än befinner dig i någon av villorna, är utsikten hisnande. Dessa villor har en möblerad terrass med utsikt över havet, med direkt tillgång till lagunen från en liten stege. Soldäcket ger varje gäst sin egen plats att varva ner. Sovrummet vetter mot ett däck med vacker utsikt över lagunen och erbjuder följande tjänster: badrum med dusch och badkar, luftkonditionering, rinnande varmt och kallt vatten, dusch och badlakan, badrock, gratis toalettartiklar, rummet, minibar, takfläkt, telefon, LED-TV och DVD-spelare, Kaffe- och / eller tekokare, rumsservice, privat soldäck med solstolar. Gratis trådlöst nätverk.

Bilder från hotellet

Palm Grove Restaurang

Hotellets huvud restaurang (buffet)

Palm Grove Restaurant på Fihalhohi firas bland de bästa restaurangerna i Maldiverna. Serverar frukostbufféer, luncher och middagar i buffé, denna maldiverna restaurangen fångar perfekt öns kultur med lockande utsikt över Indiska oceanen genom expansiva fönster.

Helpension

Helpensions-paketet inkluderar boende, frukost, lunch och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

All Inclusive

All Inclusive-paketet inkluderar frukost, lunch, middag och utvalda drycker. Lokala, alkoholhaltiga drycker är inkluderade i All Inclusive-paketet medan importerade drycker erbjuds mot en extra kostnad. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Transfers

Transfer tid från Male flygplats är ca 45 minuter.

RESA








Din information