Gangehi Resort****

Gangehi Island, North Ari Atoll, Maldiverna. Tel: 00960 666 05 05

Gangehi Island ligger i utkanten av norra Ari atollen, och är en liten lyxanläggning som nås inom 25 minuter med inrikesflyg från huvudstaden Malé. Denna avskilda och fridfulla ö har frodig vegetation, på ena sidan gränsar den till ett korallrev nära stranden, på andra sidan öppnar den sig mot en vid lagun. Skyddad av dess barriärrev är ön en pärla av vit sand, skuggad av kokospalmer och omgiven av kristallklart hav.

Det marina livet har en av sällsynt skönhet här: En fantastisk mängd tropiska fiskar simmar runt korallrevet tillsammans med havssköldpaddor och många andra arter. Förutom tusentals flerfärgade fiskar i alla former och storlekar och korallerna själva finns det en hel separat värld befolkade av sköldpaddor, mantor, hajar och delfiner.

Club Room.

Rummen, inredda i teak, är mycket bekväma och vetter mot trädgårdarna på insidan av ön och ligger på ett mycket litet avstånd från den puderlika stranden. De enkla men eleganta badrummen är inredda i natursten. De är mindre än de andra villorna, nära varandra och i samma byggnad. Utanför finns en lång, övertäckt träveranda med stolar.

Garden villa.

Dessa 3 Garden Villas har designats i ett lummigt grönområde, och är inredda med komfort. Dessa rymliga enheter är en klass för sig med privata sittplatser och lätt tillgång till stranden. Inredning och exteriör är samma som beach villas.

 

Beach villa.

Varma och inbjudande rum inredda med ett unikt traditionellt utseende och rymliga badrum. De 20 Beach villorna erbjuder gott om privatliv. Alla har havsutsikt med övertäckta verandor och de flesta har direkt tillgång till stranden.

 

Water Villa.

De 8 nya rymliga villorna på vattnet är precis renoverade. De är varmt inredda med ädelträ och åtnjuter ett privilegierat läge mot solnedgången och den fantastiska lagunen. Rummen ger dig möjligheten att snorkla i de vackraste av vatten precis under sittplatsen.

.

 

Bilder från hotellet

Veli Restaurang

Hotellets huvud restaurang (buffet)

Med utsikt över havet och stranden är huvudrestaurangen öppen för frukost, lunch och middag. Matsalen har en buffé och restaurangen erbjuder ett brett kulinariskt utbud med italienska och internationella rätter från en levande grill och matlagningsstationer – al fresco, utomhus. Måltider på restaurangen ingår i kost och logi paketet.

Thari Restaurant

Den mycket raffinerade restaurangen Thari är magiskt upphängd över lagunen vid slutet av piren. Det erbjuder en ”à la carte” meny och har ett öppet kök. Gästerna kan njuta av läckra cocktails och samtidigt beundra solnedgången och njuta av gourmetmat som utarbetats av de kända kockarna mot en spektakulär panoramautsikt.

Halvpension

Halvpensionspaketet inkluderar boende, frukost och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

Helpension

Helpensions-paketet inkluderar boende, frukost, lunch och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

All-Inclusive

Frukost, lunch och middag serveras dagligen som en buffé i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe är inkluderade i paketet. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Transfers

Transfer med flyg & båt. Från Male flygplats tar transfer är ca 55 minuter.

RESA
Din information