Holiday Island Resort****

Dhiffushi Island, Maldiverna. Tel: 00960 668 00 11

Holiday Island Resort & Spa erbjuder kristallklart vatten och lena sandstränder i det skick de skapades i. Här  välkomnas gäster till en av världens sista oförstörda paradis. Få din drömsemester vid detta tillbakadragna strandhotell i Maldiverna, där oanad skönhet, personlig service och modern lyx kombineras för att skapa en semesterplats av makalös skönhet.

Belägen på den södra änden av Ari-atollen, bara 112 kilometer från Malé Airport, ungefär 17 minuter med inrikesflyg. Ön är 700 meter gång och 100 meter bred. Utforska de skatter som är belägna under ytan i ett av världens främsta dykområden. Drick en cocktail på din privata terrass medan du ser solen sjunka ner under horisonten. Eller ta det helt enkelt lugnt på den vita korallsanden och få lite välbehövlig sol. Fly till denna lugna, fantastiskt avslappnade strand på Maldiverna och upptäck ditt ultimata tropiska paradis.

Superior Beach Bungalow.

Ta det lugnt i komforten av din egen privata strandbungalow med slående vyer av den indiska oceanen. Varje bungalow är belägen precis ovanför den fantastiska stranden som omgärdar hela det vackra Holiday Island. Utrustad med en komplett uppsättning av moderna bekvämligheter och komfort som kommer skämma bort dig, så erbjuder våra bungalows en charmig, tillbakalutad plats för en oförglömlig semester på Maldiverna.

 

Bilder från hotellet

Restaurang

Hotellets huvud restaurang (buffet)

Det finns också en Coffee shop som serverar A la carte-måltider, glass, kaffe och fruktjuicer.
– Öppet 24 timmar

Ingår i priset –

Hjälp vid flygplatsen i Male för transfer till hotellet.
Välkomstdrink vid ankomsten.
En flaska vatten (500 ml) per person och dag i ditt rum.
Te kaffe faciliteter på rummet.
Gratis WiFi i alla rum och huvud bar.
Gym.
Landsporter – badminton, bordtennis, squash, biljard, tennis dagtid, aerobics, volleyboll, vindsurfing, snorkling utrustning och paddling.
Gratis dricksvatten vid måltiden.
En flaska mousserande vin och en fruktkorg i rummet och en middag med vin för smekmånadspar.
En flaska mousserande vin och en fruktkorg på er silver/guldbröllopsdag.
En födelsedagstårta och en flaska vin för födelsedagar firade på hotellet.
En flaska vin på rummet och en middag med vin för återkommande gäster.
En fruktkorg per rum vid ankomsten.
Smekmånad, silver och guldbröllopsdagen måste informeras till hotellet vid bokningstillfället.

Halvpension

Halvpensionspaketet inkluderar boende, frukost och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

Helpension

Helpensions-paketet inkluderar boende, frukost, lunch och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

All-Inclusive

Frukost, lunch och middag serveras dagligen som en buffé i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe är inkluderade i paketet. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Golf

Transfers

Transfer med flyg & båt. Från Male flygplats tar transfer är ca 55 minuter.

RESA
Din information