Kuredu Island Resort****

Lhaviyani Atoll, Maldiverna. Tel: +960 662 03 37

Belägen på det norra revet på Lhaviyani atollen, ett område som är känt för sin oöverträffade skönhet och tropiska marina liv, erbjuder Kuredu Island Resort & Spa gästerna den ultimata lyxön. Nå Kuredu via inrikesflyg och bevittna charmen av Maldiverna från luften. Ön har 3,5 kilometer vackra vita sandstränder och kristallklara turkosa laguner.

Anläggningen har åtta kategorier av överdådiga boendealternativ, vart och ett inrett till perfektion och med fantastisk utsikt över Indiska oceanen och omgivna av frodiga trädgårdar.

Kuredu är en stor tropisk ö med ett överflöd av bekvämligheter som restauranger, barer och affärer. Gästerna kan njuta av ett urval av fyra överdådiga “all you can eat”-bufféer samt à la carte-alternativ som serverar medelhavsmat och rätter från det japanska Teppanyaki-köket. För lite extra romantik kan gästerna välja en speciell middag med levande ljus på stranden.

De många roliga aktiviteterna inkluderar golf, volleyboll, badminton, jätteschack, cykling, tennis, snooker och fotboll. Ocean Watersports Centre och Prodivers SCUBA-centre erbjuder gästerna snorkling, dykning, båtturer, wakeboarding, bananbåtturer, kajakpaddling och en rad andra vattensporter. För att utforska omgivningarna kan gästerna också anmäla sig till många utflykter som en rundtur bland öarna, guidade rundturer, solnedgångskryssningar och många fler. För en inblick i den lokala kulturen erbjuder hotellet Bodu Beru Cultural Dance Shows, levande musik och krabb-racing. På natten fortsätter nöjena med DJ-disco, filmer och även nattgolf.

Gästerna är välkomna att koppla av på Duniye Spa. Med fokus på holism, hälsa och renhet erbjuder spa:et ett luxuöst utbud av holistiska behandlingar med organiska ingredienser, alla fria från konstgjorda produkter. Skäm bort dina sinnen med en skräddarsydd spa-upplevelse för optimal skönhet i paradiset.

Kuredu Island Resort är idealiskt för gäster som söker efter en lyxig semester på en exotisk ö.

kuredu_garden_bungalow

Garden Bungalow.

Belägna mitt i den smakfullt anlagda trädgården bara några steg från stranden, med ett badrum som ligger delvis utomhus, med dusch och en gratis uppsättning av kaffe och te.

kuredu_beach_bungalow

Beach Bungalow.

Belägna på stranden med en vidunderlig utsikt över lagunen, erbjuder dessa bungalows samma typ av rum och bekvämligheter som Garden Bungalows, med himmelssäng.

kuredu_beach_villa

Beach Villa.

Belägna på stranden erbjuder dessa villor rymliga rum i trä med ett badrum som ligger delvis utomhus, duschkabin, dubbla handfat, dekorativa möbler i smidesjärn, utrustad mini-bar, ett fullt vinkylskåp, gratis daglig påfyllning av kaffe och te, kabel-tv, höghastighets bredbandsanslutning till Internet och dockningsstation för iPod.

Sangu Water Villa.

Dessa villor erbjuder ett avskilt gömställe på vattnet i lagunen, som du når med en kort promenad längs din privata brygga. Villorna har samma rum och bekvämligheter som Beach Villorna, med ett privat badrum, minibar, ett privat soldäck i trä med schäslonger och trappor ner till havet och den mest magnifika utsikten av dem alla.

.

 

kuredu_sangu_water_villa

Bilder från hotellet

kuredu island beach

Bonthi Restaurang

Bonthi Restaurant – Ligger i signaturbyggnaden Kuredu, mitt på ön och det är huvudrestaurangen för gästerna i Beach och Garden Bungalowerna för alla deras måltider. Bonthi serverar internationella och lokala rätter i en “all you can eat”-buffé med olika temakvällar utvalda från hela världen.

Koamas Restaurant – Ligger också i den renoverade signaturbyggnaden Kuredu och serverar internationella och lokala bufféer med matlagningsshower till frukost. För alla gäster som bor i villor på södra kusten av ön som består av några Beach Villas och Jacuzzi Beach Villas.

Sangu Restaurant – Denna restaurang serverar gästerna i Sultan Villa, Sangu Water Villa och Sangu Honeymoon Suite. Denna restaurang accepterar endast gäster över 12 år.

O Restaurant – Med ett däck som sprider sig över vattnet på östra sidan av ön, har denna bufférestaurang en atmosfär som är ett med naturen. Detta är den restaurangen som serverar gästerna som bor i de närliggande Beach Villas på nordöstra delen av ön. Denna restaurang accepterar endast gäster över 12 år.

Franco’s – Denna restaurang har en à la carte-meny som den serverar hela dagen och restaurangen specialiserar sig på medelhavsmat som pizza, hamburgare och smörgåsar.

The Far East – Ett annat a la carte alternativ som serverar mat från det japanska Teppanyaki-köket.

The Beach – serverar nyfångade lokala skaldjur och grillat kött.

Halvpension

Halvpensionspaketet inkluderar boende, frukost och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

Helpension

Helpensions-paketet inkluderar boende, frukost, lunch och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

All-Inclusive

Frukost, lunch och middag serveras dagligen som en buffé i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe är inkluderade i paketet. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Golf

Transfers

Transfer med flyg från Male flygplats tar ca 40 minuter.

RESA
Din information