Olhuveli Beach Resort****

Olhuveli Island. South Male Atoll, Maldiverna. Tel: 00960 664 27 88

Olhuveli Beach Resort Hotel är ett all inclusive hotell som ligger vid en kristallklar lagun och ett korallrev med ett brett utbud av marint liv och mjuka och hårda koraller. Dykcentret och vattensportscentret har flerspråkiga instruktörer som erbjuder PADI dykkurser på alla nivåer samt lektioner i vindsurfing, kajakpaddling, vattenskidor och katamaran-segling. Det finns också en draksurfskola som erbjuder uthyrning och lektioner, bananbåtar och vattenskotrar.

Ytterligare fritidsfaciliteter och aktiviteter inkluderar 2 pooler, en barnpool, en barnklubb, ett spa, upplyst tennisbana, ett gym, volleybollbana, badmintonbana, biljard och snooker, bordtennis, bibliotek och brädspel. Spa:et erbjuder ayurvediska och holistiska behandlingar och har 8 behandlingspaviljonger, vattenterapipooler, en bastu, jacuzzi, ångbastu, regndusch, utomhusblombad, hår- och skönhetssalong, avslappningsavdelning och spa-boutique.

Dessutom kan hotellet arrangera utflykter som kulturöverskridande rundturer, snorklingsafari, fisketurer efter stora fiskar, solnedgångsfiske och turer till Malé.

Nöjesanläggningar och matsalar inkluderar 5 restauranger, 2 barer och möjlighet till privat middag i din villa eller på stranden. Sunset Restaurant är en restaurang på vattnet som erbjuder bufféer med lokala och internationella rätter med matlagningsstationer. Den är öppen för frukost, lunch och middag med ett urval av inomhus- eller utomhusmatsalar. Lagoon restaurant ligger vid stranden med utsikt över lagunen och är öppen för lunch och kvällsmåltider. Four Spices Restaurant har också ett läge över vattnet och erbjuder en A la Carte-meny med maldiviska, japanska, indiska och thailändska rätter. Island Pizza ligger bredvid en av poolerna och serverar snacks och lunch. Plankton Grill har ett öppet kök och specialiserar sig på färska skaldjursrätter. Lagoon Bar, är öppen fram på småtimmarna, och är välplacerad för att titta på solnedgången. Det är också värt ett besök för kvällsunderhållningen (avslappnad) som karaoke, krabb-racing eller ett live-band. Sunrise Bar är öppen hela dagen och ligger nära huvudpoolen.

Faciliteter och tjänster som finns tillgängliga för gästerna inkluderar 24-timmars reception med flerspråkig personal, barnsängar och barnstolar. Det finns också en läkare på plats, barnpassning, valutaväxling, tvättjänster, presentbutiker, juvelerare och internetkafé (alla med lokala avgifter).

Deluxe Room.

Deluxe-rummen är belägna på stranden och har balkong eller terrass med utsikt över lagunen, en himmelssäng och ett eget badrum med dusch.

Beach villa.

Beach Villas är fristående och har alla en privat strandsträcka och lagun. De har en egen veranda, ett badrum som öppnar sig mot en privat innergård med ett badkar med rundad kant och en regndusch.

 

Deluxe Water Villa.

Deluxe Water Villas är byggda på lagunen och har ett privat soldäck bara några steg från vattnet nedanför.

.

 

Bilder från hotellet

Sunset Restaurang

Hotellets huvud restaurang (buffet)

Hotellet has också fyra á la carte restauranger

Lagoon Restaurant

Four Spices

Plankton Grill

Island Pizza

 

All-Inclusive

Buffé med frukost, lunch och middag serveras dagligen i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga drycker och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Transfers

Transfer med båt från Male flygplats tar transfer är ca 45 minuter.

RESA
Din information