Paradise Island Resort****

Lankanfinolhu Island, Maldiverna. Tel: 00960 664 00 11

Det lyxiga Paradise Island Resort är en varm och välkomnande tillflyktsort med en kosmopolitisk känsla. Det ligger bekvämt beläget vid en vacker lagun i den nordliga Malé Atollen på en ö som är känd som Lankanfinolhu, bara 20 minuter med motorbåt från huvudstaden, Malé.

Orten ligger på en liten ö, inramad av stränder och en blå lagun. Vattensportscentret erbjuder katamaransegling, paddling, vindsurfing, vattenskoter, vattenskidor, bananbåtturer, parasailing och mycket mer.

Ytterligare fritidsfaciliteter och aktiviteter inkluderar en utomhuspool, solterrass, tennisbana, gym och ett spa. Araamu Spa erbjuder ett stort utbud av ayurvediska behandlingar, vattenterapi, massage och ansiktsbehandlingar.

Nöjeslokaler och restauranger inkluderar buffé- och à la carte-restauranger, barer och möjligheter till privata matupplevelser. Lagoon Restaurant ligger mitt i Water Bungalowsområdet och tillgodoser Water Bungalow-gästerna med överdådiga bufféer till frukost, lunch och middag. Fukuya Teppanyaki specialiserar sig på japansk mat komplett med matlagningsshower, sake och japansk öl. Al Tramanto har havsutsikt från sitt läge på vattnet vid slutet av bryggan och har specialiserat sig på italiensk mat.

Faciliteter och tjänster som finns tillgängliga för gästerna inkluderar en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi-hotspots.

Superior Beach Bungalow.

Superior beach bungalows ligger alla på stranden och har en veranda.

 

Water Villa.

Vattenvillorna är Paradise Island Resorts ultimata boende. Ljus, rymlig och lyxigt utrustad, de är vad drömmar är gjorda av. Varje vatten bungalow har steg ner till den kristallklara lagunen nedan – perfekt för simning eller snorklings äventyr. Tillbringa dina dagar avkopplande bara några meter över indiska oceanens blå vatten, njut av solen från din privata villa medan du blir bortskämd av vår uppmärksamma personal.

.

 

Bilder från hotellet

Bageecha Restaurang

Hotellets huvud restaurang (buffet)

Det finns också fyra á la carte restauranger.
Ristorante Al Tramonto
Fukuta Teppanyaki
Farumathi Restaurang
Lagoon Restaurang

Ingår i priset –

Hjälp vid flygplatsen i Male för transfer till hotellet.
Välkomstdrink vid ankomsten.
En flaska vatten (500 ml) per person och dag i ditt rum.
Te kaffe faciliteter i rummet.
Gratis WiFi i alla rum samt huvud bar.
Gym.
Landsporter – badminton, bordtennis, squash, biljard, dagtennis, aerobics, volleyboll, vindsurfing, snorkling utrustning och paddling.
Gratis dricksvatten vid måltiden.
En flaska mousserande vin och en fruktkorg i rummet och en middag med vin för smekmånadspar.
En flaska mousserande vin och en fruktkorg på er silver/guldbröllopsdag .
En födelsedagstårta och en flaska vin för födelsedagar firade på hotellet.
En flaska vin i rummet och en middag med vin för återkommande gäster.
En fruktkorg per rum vid ankomsten.
Smekmånad, silver och guldbröllopsdag måste informeras till hotellet vid bokningstillfället.

Halvpension

Halvpensionspaketet inkluderar boende, frukost och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

Helpension

Helpensions-paketet inkluderar boende, frukost, lunch och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

All-Inclusive

Frukost, lunch och middag serveras dagligen som en buffé i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe är inkluderade i paketet. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Transfers

Transfer med båt från Male flygplats tar ca 20 minuter.

RESA
Din information