Sun Island Resort****

Nalaguraidhoo Island, Maldiverna. Tel: 00960 668 00 88

Sun Island Resort and Spa Hotel är omgivet av en klarblå lagun där du kan ha roligt med vattenskoter och motorbåt, kanot, snorkling, knee boarding, vindsurfing och katamaran-segling. Dykcentret bjuder dig att upptäcka en färgstark undervattensvärld med en rad olika PADI-kurser och utflykter som är tillgängliga med flerspråkiga instruktörer.

Ytterligare fritidsfaciliteter och aktiviteter inkluderar en stor utomhus infinitypool vid lagunen med en poolbar, en barnpool, upplysta tennisbanor (med instruktörer tillgängliga), Araamu Spa, volleyboll, badminton, cyklar, spelrum med elektroniska spel, ett gym, squash och bordtennis.

Dessutom anordnar hotellet en mängd olika utflykter som rundtur bland öarna, kulturella rundturer, delfinsafari, soluppgångs- och solnedgångsfiske.

Nöjeslokaler och matsalar inkluderar 5 restauranger, en loungebarbar, en 24-timmarsbar med kvällsdisco, en strandbar, en bar vid poolen, en trädgårdsbar och ett 24-timmars kafé. Maaniyaa Restaurant erbjuder gourmetbufféer med lokala och internationella smaker till frukost, lunch och middag. Guraamuli Grill Terrace specialiserar sig på nyfångade skaldjur och barbecue vid stranden. Ristorante Al Pontile specialiserar sig på italienska och japanska rätter, och ligger vackert beläget på vattnet med utsikt över korallrevet. Southern Star erbjuder en avslappnad middag och en meny med indiska specialiteter samt en buffé med internationella rätter och färska skaldjur. Sun Star specialiserar sig på thailändsk mat och är byggd ovanpå lagunen och korallreven med en stor terrass runtom för att äta al fresco.

Sun Villa.

Sun Villas rymmer 2 vuxna (1 barn kan också få plats) och har en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget duschrum, ett utomhusbad och en privat terrass.

Standard Beach Bungalow.

Standard Beach Bungalow har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en dusch och en privat terrass intill stranden.

 

Superior Beach Bungalow.

Superior Beach Bungalow har dubbel- eller enkelsängar och eget badrum och dusch, ett utbud av filmer och en privat terrass intill stranden.

 

Water Bungalow.

Water Bungalows är byggda på pålar ovanför den lugna lagunen och nås via en brygga från ön. De har ett privat däck med solnedgång eller soluppgång och har bara några steg ner till vattnet nedan och de är utrustade med dusch.

.

 

Strand pool villa.

En ny kategori av rum som byggdes 2019. Dessa rum är 120 kvm med privat pool och finns direkt på stranden.
Obs! endast 8 rum. Om du är intresserad av denna rumskategori, kontakta oss så snart som möjligt

.

 

Bilder från hotellet

Maaniyaa Restaurang

Hotellets huvud restaurang (buffet)

Det finns också fem á la carte restauranger.
Island BBQ
Ristorante Al Pontille
Southers Star Restaurant
Sun Star Restaurant

Ingår i priset –

Hjälp vid flygplatsen i Male för transfer till hotellet.
Välkomstdrink vid ankomsten.
En flaska vatten (500 ml) per person och dag i ditt rum.
Te kaffe faciliteter på rummet.
Gratis WiFi i alla rum och huvud bar.
Gym.
Landsporter – badminton, bordtennis, squash, biljard, tennis dagtid, aerobics, volleyboll, vindsurfing, snorkling utrustning och paddling.
Gratis dricksvatten vid måltiden.
En flaska mousserande vin och en fruktkorg i rummet och en middag med vin för smekmånadspar.
En flaska mousserande vin och en fruktkorg på er silver/guldbröllopsdag.
En födelsedagstårta och en flaska vin för födelsedagar firade på hotellet.
En flaska vin på rummet och en middag med vin för återkommande gäster.
En fruktkorg per rum vid ankomsten.
Smekmånad, silver och guldbröllopsdagen måste informeras till hotellet vid bokningstillfället.

Halvpension

Halvpensionspaketet inkluderar boende, frukost och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

Helpension

Helpensions-paketet inkluderar boende, frukost, lunch och kvällsmåltider. Eventuella snacks som önskas utanför dessa måltider kommer att erbjudas mot en extra kostnad.

All-Inclusive

Frukost, lunch och middag serveras dagligen som en buffé i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe är inkluderade i paketet. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Golf

Transfers

Transfer med flyg & båt. Från Male flygplats tar transfer är ca 55 minuter.

RESA
Din information