Velassaru Maldives Resort*****

Velassaru Island, South Malé Atoll, Maldiverna Tel: 00960 665 61 00

Velassaru Maldives Hotel är omgivet av stilla, blått vatten och ett korallrev med mycket färg och marint liv. På ön finns ett marincentrum där du kan lära dig om det aktiva engagemanget i skyddet av korallerna och undervattensvärlden, titta på presentationer och utforska korallrevet.

Dykcentret har flerspråkiga instruktörer och erbjuder PADI-kurser på alla olika nivåer med dyk för vuxna och barn. Snorklingsutrustning är tillgänglig med guidade resor över den grunda lagunen.

Vattensportscentret är utrustat för wakeboarding och kneeboarding, vattenskidåkning och parasailing, vindsurfing, seabob water rocket, kajaker med glasbotten och katamaran-segling.

Ytterligare fritidsfaciliteter och aktiviteter inkluderar en infinitypool med utsikt över stranden, ett gym, yoga, en tennisbana, ett spa och ett DVD-bibliotek. Spa:et är byggt på vattnet och har 10 behandlingsrum, en vattenterapipool över lagunen, ett avslappningsrum och ett ångbad.

Dessutom arrangerar hotellet ett flertal utflykter som turer till Malé, solnedgångskryssningar, fisketurer efter stora fiskar, snorklingssafari både på dagtid och på natten, nattfiske och solnedgångskryssningar.

Nöjeslokaler och matsalar inkluderar 4 restauranger och 2 barer samt möjligheter till privata tillställningar och mat i restaurangen. Teppanyaki är byggd över lagunen och specialiserar sig på färska rätter och matlagningsshower. Vela erbjuder bufféer med internationella rätter med matstationer för nylagade kötträtter och fiskrätter. Turquoise restaurant serverar kontinentala och asiatiska rätter och har en juicebar medan restaurangen Etesian erbjuder medelhavsrätter i en modern miljö. Chill Bar är också byggd över vattnet och har ett stort däck möblerat med dagbäddar. Fen Bar ligger vid stranden och har en utomhus-lounge med stora dagbäddar och sittdynor.

Faciliteter och tjänster som finns tillgängliga för gästerna inkluderar 24-timmars reception och gästservice med flerspråkig personal och gratis WiFi. Det finns också en tvättservice, en butik, valutaväxling och en läkare på plats.

Deluxe Bungalow.

Deluxe Bungalows är byggda några steg från stranden och har två nivåer. De har minimalistiska interiörer, ett trädgårdsbadrum med regndusch, en inomhusdusch och en öppen terrass.

Beach villa.

Beach Villas ligger på stranden och har havsutsikt. De har modern inredning, en innergård med utomhusdusch, ett inomhusbadkar och dusch, en personlig vinkylare, en veranda och en dagbädd. Beach Villas med privat pool finns också tillgängliga.

 

Water Bungalow.

Water Bungalows med pool är byggda över vattnet med panoramautsikt över havet. De har en modern inredning, ett överdimensionerat däck över lagunen med en privat utomhuspool och ett inomhusbadkar och dusch.

.

 

Bilder från hotellet

Restaurang

Fem lockande matsalar och två innovativa barer, som alla utstrålar sin egen individuella stil. På stranden, vid lagunens kant, vid stearinljus eller under stearinljus, väntar en rad kök och frestande kulinariska skapelser. Kreativ teppanyaki, Pan Indian Ocean Cuisine, Contemporary Fresh Seafood, och internationella favoriter gör matsal på Velassaru Maldiverna ett riktigt nöje.

All-Inclusive

Buffé med frukost, lunch och middag serveras dagligen i huvudrestaurangen. Lokalt producerade alkoholhaltiga drycker och läskedrycker, utvalda lokala cocktails, te och kaffe. Alla måltider serveras inom huvudrestaurangen och det finns föreskrifter om mängderna som serveras. (Observera att alla måltidsbeskrivningar är en guide och fullständiga detaljer kommer att lämnas vid incheckningen).

Faciliteter

Spa

Dykcenter

Vattensporter

Bar

Gym

WiFi

Volleyball

Bordtennis

Restaurang

Transfers

Transfer med båt från Male flygplats tar transfer är ca 45 minuter.

RESA
Din information