Deluxe Vacations

Vem är vi?

Deluxe Vacations är en liten privatägd researrangör och är specialiserade på resor till “exotiska öar”.
Vi har funnits på marknaden sedan 1998 och kan våra destinationer. Våra kunder är – familjer, par, smekmånadspar, de som vill gifta sig utomlands på en romantisk strand.

Vi värdesätter din integritet. Som en liten resebyrå gillar vi att prata med våra kunder för att ta reda på exakt vilken typ av semester de vill ha och att skapa ett förhållande som till sist kommer att vara till din fördel.

Hos oss svarar en levande människa i telefonen och viktigast av allt tycker vi om att prata med våra kunder! Vi svarar alltid snabbt till din e-post.

Ring oss på 08-748  00 15 så berättar mer om vår resor.
Öppettider vardagar kl 09.00 – 17.00

Vår huvudsakliga webbplats är: www.deluxevacations.se 

  • Vi är ett internetbaserat företag som har sålt paketresor med reguljärflyg sedan 1998.

  • Vi är en liten och självständig resebyrå som specialiserat oss på exotiska öar och resmål.

  • Hos oss väljer du själv resedatum som passar just dig.

  • Vi har resor med reguljärflyg varje dag – året om!

  • Vi kan våra resmål. Vi ger dig de bästa alternativen och priser medan du sparar pengar och tid.

  • Trots att vi är en internet-researrangör, gillar vi när våra kunder ringer oss.

Vårt jobb är att ge dig den mest minnesvärda semestern till det mest överkomliga priset.

Ring oss!
Du är välkommen att ringa oss för att diskutera din semester till Maldiverna. Vi är öppna 09.00-17.00 på vardagar och vårt telefonnummer är 08-748 00 15.

Besök oss
Varför inte boka en tid och besöka oss så att vi kan svara på alla dina frågor om denna vackra destination? Vi ligger bekvämt beläget i Saltsjöbaden.

Maila oss
Vi läser vårt mail varje dag och har ett rykte om att vara de snabbaste med att svara våra kunder. På denna hemsida finns mycket information men vi vet att det alltid finns något mer att diskutera. Vår mailadress är kontakt@maldiverna.org

Offert?
Skicka gärna din förfrågan till oss. Vi svarar alltid snabbt. Eller ring oss bara på 08-748 00 15

På Maldiverna
Vår dedikerade personal på plats välkomnar dig när du anländer till Maldiverna för att garantera att din semester går så problemfritt som möjligt.

Kontakt
Även när du är i Maldiverna kan du nå oss gratis via SMS med din smartmobil

vatten villa

Vi kan resor

Vi är en researrangör som är specialiserade på skräddarsydda semestrar som gör att du får ut det mesta av din resa till Maldiverna. Om du letar efter en specialist som kan planera din drömsemester, har du kommit till rätt ställe. Vi har betjänat Sveriges mest kräsna resenärer i över 22 år.

Eftersom vår expertis ligger i att utforma semestrar tror vi på att erfarenhet är vår största tillgång och vi strävar alltid efter perfektion. Som ledande inom turism är vårt mål att erbjuda dig enastående service och ett bra urval av hotell till oslagbara priser.

Vi arbetar med de allra bästa hotellen på Maldiverna och är stolta över dem som de är kända för att ge den allra bästa servicen.